Prostreno.cz

Treska se zázvorem

Porce ryby se zázvorem a jarní cibulkou.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 450 kJ / 107 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy4g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Máslo a olej rozehřejte v pánvi.
  2. Přidejte zázvor, citronovou kůru, na plátky pokrájenou cibulku, nakrájenou petrželku a osolené porce ryby.
  3. Ryby restujte z každé strany přibližně 5-8 minut, nebo až jsou ryby hotové.
  4. Pokapejte citronovou šťávou a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,10g
  • Sacharidy:

    58,00g
    • Cukry:

      5,80g
  • Tuky:

    184,30g
  • Vláknina:

    6,00g

Aktivita pro spálení: 107 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Treska na zelenině pečená v troubě

(4 hlasů)
60min
403 kJ

Treska s cherry rajčaty

(1 hlasů)
40min
268 kJ

Sumec v krustě z parmezánu

(3 hlasů)
45min
906 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska se zázvorem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat