Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska se zázvorem

lentilka
6hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

412 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky3g sacharidy7g bílkoviny

Porce ryby se zázvorem a jarní cibulkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce másla
  • 4 porce filé tresky - nebo jiná ryba
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 1 lžíce jemně strouhané citrónové kůry
  • 2 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru
  • 3 lžíce čerstvé petrželky - jemně nakrájené
  • 3 ks jarní cibulky

Postup přípravy

  • Máslo a olej rozehřejte v pánvi.
  • Přidejte zázvor, citronovou kůru, na plátky pokrájenou cibulku, nakrájenou petrželku a osolené porce ryby.
  • Ryby restujte z každé strany přibližně 5-8 minut, nebo až jsou ryby hotové.
  • Pokapejte citronovou šťávou a podávejte.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Treska na zelenině pečená v troubě

Treska na zelenině pečená v troubě

3 hlasy
60min 398 kJ 190 Kč
Treska s cherry rajčaty

Treska s cherry rajčaty

1 hlas
40min 278 kJ 120 Kč
Sumec v krustě z parmezánu

Sumec v krustě z parmezánu

3 hlasy
45min 931 kJ 150 Kč
Rybí guláš

Rybí guláš

3 hlasy
1h a 5min 239 kJ 199 Kč
Štika na zelenině

Štika na zelenině

3 hlasy
1h a 5min 930 kJ 180 Kč
Pstruzi pečeni s bramborami

Pstruzi pečeni s bramborami

5 hlasů
1h a 10min 802 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření