Prostreno.cz

Treska se zázvorem

Porce ryby se zázvorem a jarní cibulkou.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 412 kJ / 98 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy3g
tuky6g

Ingredience na

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce másla
  • 4 porce filé tresky - nebo jiná ryba
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 1 lžíce jemně strouhané citrónové kůry
  • 2 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru
  • 3 lžíce čerstvé petrželky - jemně nakrájené
  • 3 ks jarní cibulky

Postup přípravy

  1. Máslo a olej rozehřejte v pánvi.
  2. Přidejte zázvor, citronovou kůru, na plátky pokrájenou cibulku, nakrájenou petrželku a osolené porce ryby.
  3. Ryby restujte z každé strany přibližně 5-8 minut, nebo až jsou ryby hotové.
  4. Pokapejte citronovou šťávou a podávejte.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Treska se zázvorem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat