Prostreno.cz

Hovězí maso dušené s fazolemi

Hovězí maso dušené s paprikou a fazolemi.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 683 kJ / 163 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy12g
tuky8g

Ingredience na

  • 700 g hovězího masa - zadní, plec, nebo krk
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks cibule
  • 1 ks červené papriky
  • 1 ks zelené papriky
  • 300 ml domácího hovězího vývaru
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 400 g konzervovaných bílých fazolí
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na menší kostky, obalte je v mouce a orestujte spolu s oloupanou, nakrájenou cibulí na oleji.
  2. Maso zalijte vývarem a přikryté duste přibližně hodinu.
  3. K masu přidejte nakrájenou papriku, scezené, propláchnuté fazole, dochuťte sojovou omáčkou a duste doměkka.
  4. Pokud je třeba, přidejte vývar.
  5. Podávejte s rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,20g
  • Sacharidy:

    115,60g
    • Cukry:

      8,60g
  • Tuky:

    119,15g
  • Vláknina:

    21,00g

Aktivita pro spálení: 163 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Dušené hovězí maso s fazolemi

(7 hlasů)
2h a 25min
523 kJ

Hovězí kostky se zeleninou

(4 hlasů)
2h a 20min
654 kJ

Masové kuličky

(2 hlasů)
1h a 30min
846 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso dušené s fazolemi

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat