Prostreno.cz

Hovězí maso dušené s fazolemi

Hovězí maso dušené s paprikou a fazolemi.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 523 kJ / 125 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy12g
tuky4g

Ingredience na

  • 700 g hovězího masa - zadní, plec, nebo krk
  • 4 lžíce rostlinného oleje
  • 1 ks cibule
  • 1 ks červené papriky
  • 1 ks zelené papriky
  • 300 ml domácího hovězího vývaru
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 400 g konzervovaných bílých fazolí
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na menší kostky, obalte je v mouce a orestujte spolu s oloupanou, nakrájenou cibulí na oleji.
  2. Maso zalijte vývarem a přikryté duste přibližně hodinu.
  3. K masu přidejte nakrájenou papriku, scezené, propláchnuté fazole, dochuťte sojovou omáčkou a duste doměkka.
  4. Pokud je třeba, přidejte vývar.
  5. Podávejte s rýží.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso dušené s fazolemi

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat