Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba na kaparech

lanvin
12hlasů
Hodnotit

55min

25min příprava

30min vaření

549 kJ

energetická hodnota na 100g

112 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky2g sacharidy11g bílkoviny
Zdravá ryba s chutí kaparů.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g filetů z mořských ryb
  • 1 ks citronu
  • 5 lžic oleje
  • 2 lžíce kaparů
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky pepře
  • 1 plátek sterilované červené kapie

Postup přípravy

  • Omyté filety nakrájejte na porce. Osolte, dochuťte pepřem a pokapejte šťávou z poloviny citronu. Nechte 15 minut v chladu.
  • Zapékací mísu vymažte olejem. Vložte porce ryby a pokapejte olejem. Pečte v troubě 15 minut na 200° C. Pak posypte kapary a pečte dalších 15 minut.
  • Podávejte obložené zeleninou, plátky citrónu a posypané drobně nakrájenou červenou kapií.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Platýz s hroznovým vínem

Platýz s hroznovým vínem

17 hlasů
45min 635 kJ 320 Kč
Cejn na zelenině

Cejn na zelenině

11 hlasů
1h a 25min 515 kJ 126 Kč
Sleďové filety v zakysané smetaně

Sleďové filety v zakysané smetaně

19 hlasů
2h a 20min 584 kJ 88 Kč
Polévka s mořskými plody

Polévka s mořskými plody

20 hlasů
30min 437 kJ 130 Kč
Dietní losos

Dietní losos

23 hlasů
30min 1030 kJ 230 Kč
Sleďové filety ve švestkové omáčce

Sleďové filety ve švestkové omáčce

16 hlasů
6h a 35min 917 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření