Prostreno.cz

Halibut v koření pěti vůní

Pikantní dušená ryba s kořením, chilli papričkou a citronovou trávou.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 438 kJ / 104 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy8g
tuky6g

Ingredience na

  • 4 porce ryby halibut á 160 g - nebo jiná ryba
  • 1 lžíce koření pěti vůní
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 4 ks šalotky - oloupané,nakrájené na plátky
  • 3 stonky citronové trávy - nakrájené na plátky
  • 1 ks červené chilli papričky - nakrájené na plátky
  • 50 g čerstvého zázvoru
  • 120 ml kokosového mléka
  • 0,5 ks vaničky řeřichy

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém másle s olejem nechte zpěnit šalotku, přidejte citronovou trávu, na plátky nakrájený zázvor, chilli papričku, kokosové mléko a 5 minut poduste.
  2. Porce ryby obalte v koření a vložte je do pánve se šalotkou.
  3. Rybu poduste z obou stran.
  4. Podávejte ozdobené řeřichou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,90g
  • Sacharidy:

    73,30g
    • Cukry:

      16,80g
  • Tuky:

    206,70g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 104 kcal

13

minut jízdy na kole

9

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Sumec v krustě z parmezánu

(3 hlasů)
45min
906 kJ

Rybí guláš

(3 hlasů)
1h a 5min
245 kJ

Štika na zelenině

(5 hlasů)
1h a 5min
925 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Halibut v koření pěti vůní

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat