Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Štika na zelenině

lanvin
2hlasy
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

920 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:21g tuky3g sacharidy5g bílkoviny

Ryba i zelenina obsahují málo kalorií, ale spoustu chutí.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 3 porce štiky - nebo jiné bílé ryby
  • 0,5 lžičky soli
  • 3 špetky bílého pepře
  • 1 ks čerstvého fenyklu
  • 3 ks rajčat
  • 1 ks cibule
  • 1 ks červené papriky
  • 4 plátky másla
  • 2 lžíce dýňových semínek
  • 4 snítky čerstvého kopru

Postup přípravy

  • Nakrájejte očištěný fenykl, rajčata, papriku a oloupanou cibuli.
  • Zeleninu nasypte do zapékací misky a zeleninu lehce osolte a opepřete.
  • Na zeleninu položte 2 plátky másla a zeleninu dejte na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
  • Porce ryby osolte, opepřete a položte na zeleninu.
  • Na každou porci položte plátek másla a vše posypte dýňovými semínky.
  • Pečte v troubě podle velikosti porcí přibližně 20 minut.
  • Podávejte posypané koprem.
Kokosová rýže s mangem

Kokosová rýže s mangem

3 hlasy
55min 543kJ 170 Kč
Ryba pečená na másle s česnekem

Ryba pečená na másle s česnekem

4 hlasy
30min 824kJ 140 Kč

Podobné recepty

Dušená ryba s nakládaným pepřem

Dušená ryba s nakládaným pepřem

3 hlasy
1h a 10min 387 kJ 240 Kč
Steak z mečouna

Steak z mečouna

5 hlasů
35min 745 kJ 400 Kč
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

4 hlasy
45min 607 kJ 80 Kč
Treska pečená na fenyklu

Treska pečená na fenyklu

0 hlasů
50min 323 kJ 180 Kč
Candát na kmínu

Candát na kmínu

2 hlasy
35min 503 kJ 200 Kč
Treska na zelenině pečená v troubě

Treska na zelenině pečená v troubě

3 hlasy
60min 382 kJ 190 Kč

Články nejen o vaření