1h a 5min
20min příprava
45min vaření
920 kJ
energetická hodnota na 100g
180 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:21g tuky3g sacharidy5g bílkoviny
Ryba i zelenina obsahují málo kalorií, ale spoustu chutí.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
3 porce
štiky
- nebo jiné bílé ryby
0,5 lžičky
soli
3 špetky
bílého pepře
1 ks
čerstvého fenyklu
3 ks
rajčat
1 ks
cibule
1 ks
červené papriky
4 plátky
másla
2 lžíce
dýňových semínek
4 snítky
čerstvého kopru
Postup přípravy
Nakrájejte očištěný fenykl, rajčata, papriku a oloupanou cibuli.
Zeleninu nasypte do zapékací misky a zeleninu lehce osolte a opepřete.
Na zeleninu položte 2 plátky másla a zeleninu dejte na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
Porce ryby osolte, opepřete a položte na zeleninu.
Na každou porci položte plátek másla a vše posypte dýňovými semínky.
Pečte v troubě podle velikosti porcí přibližně 20 minut.
Podávejte posypané koprem.