Prostreno.cz

Pikantní rybí karbanátky

Jemné rybí maso dostane díky chilli pikantní chuť.

23.03.2018 lentilka
60min

25min příprava

35min vaření

423 kJ / 101 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do velké misky dejte jemně nasekané rybí maso.
  2. Přidejte drobně nakrájenou cibulku s natí, rozmačkané brambory, rozmraženou kukuřici, vejce, chilli vločky a podle potřeby strouhanku.
  3. Směs podle chuti osolte a dobře promíchejte.
  4. Vytvarujte karbanátky které opečte z obou stran na oleji. Opečené pokládejte na papírový ubrousek.
  5. Podávejte posypané lístky koriandru, nebo petrželky.

TIP:

Pokud chcete podávat karbanátky dětem, chilli nepřidávejte.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,00 g
  • Sacharidy:

    131,06 g
    • Cukry:

      20,73 g
  • Tuky:

    117,11 g
  • Vláknina:

    13,00 g

Aktivita pro spálení:

101 kcal
12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruzi pečeni s bramborami

(5 hlasů)
1h a 10min
405 kJ

Treska s hráškem a slaninou

(7 hlasů)
1h a 5min
355 kJ

Marinované krevety

(7 hlasů)
55min
511 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní rybí karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba