Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Sledě v křenové omáčce

lanvin
2hlasy
Hodnotit

30min

30min příprava

575 kJ

energetická hodnota na 100g

145 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky4g sacharidy8g bílkoviny

Marinované pikantní ryby v křenové omáčce.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g sleďových filetů
  • 300 ml zakysané smetany
  • 1 lžička cukru
  • 0,5 lžičky soli - podle chuti méně
  • 1 lžička jablečného octa
  • 2 lžíce čerstvého křenu - strouhaného
  • 1 ks cibule
  • 1 lžíce hrubě mletého pepře
  • Na ozdobu
  • 6 snítek kopru

Postup přípravy

  • Smíchejte zakysanou smetanu, cukr, sůl, jablečný ocet a křen.
  • Sleďové filety nakrájejte na menší kousky a naložte je do připravené smetany. Nechte v chladu marinovat minimálně přes noc.
  • Sledě podávejte s plátky cibule, posypané pepřem, ozdobené koprem.
TIP:

Pro slavnostní příležitost můžete ozdobit kaviárem, nebo uzeným lososem.

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

11 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Treska v anglické slanině

Treska v anglické slanině

6 hlasů
1h a 10min 1129 kJ 180 Kč
Halibut v koření pěti vůní

Halibut v koření pěti vůní

3 hlasy
1h a 5min 321 kJ 330 Kč
Krémové krevety

Krémové krevety

1 hlas
40min 376 kJ 200 Kč
Treska v mandlích

Treska v mandlích

2 hlasy
40min 898 kJ 150 Kč
Rybí filé s liškami

Rybí filé s liškami

0 hlasů
1h a 25min 575 kJ 200 Kč
Pikantní rybí karbanátky

Pikantní rybí karbanátky

2 hlasy
60min 645 kJ 170 Kč

Články nejen o vaření