Prostreno.cz

Restovaná ryba s rajčaty

Dietní ryba s bylinkovým přelivem a rajčaty.

14.05.2018 lanvin
45min

25min příprava

20min vaření

826 kJ / 197 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kuchyňském robotu rozmixujte všechny ingredience na přeliv.
  2. Rybu nakrájejte na porce.
  3. Porce ryby osolte, opepřete a posypte kořením.
  4. Pak ryby orestujte v pánvi s rozehřátým máslem a olejem. Ryby můžete připravit i na grilu, grilujte z každé strany 6-10 minut, podle druhu ryby.
  5. Na talíř položte pár plátku rajčat a plátek citrónu. Na rajčata položte rybu a zakápněte bylinkovým přelivem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,43 g
  • Sacharidy:

    207,51 g
    • Cukry:

      22,24 g
  • Tuky:

    309,21 g
  • Vláknina:

    63,10 g

Aktivita pro spálení:

197 kcal
24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé s liškami

1h a 25min
817 kJ

Pikantní rybí karbanátky

(2 hlasů)
60min
423 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

bazalka

23 kcal / 100g
B3 g
S2 g
T0,6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Restovaná ryba s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba