Prostreno.cz

Pečený vepřový bůček

Mléko vepřové maso zvláční a dodá mu jemnější chuť.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 602 kJ / 144 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy5g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Řapíkatý celer nakrájejte na malé kousky.
  3. Maso osolte, opepřete, posypte paprikou a potřete prolisovaným česnekem.
  4. Do pekáčku nasypte celer, na malé kostičky nakrájenou mrkev, nasekanou petrželku, drobně nakrájenou cibuli a na zeleninu položte připravené maso.
  5. Maso podlijte mlékem a pečte v předehřáté troubě doměkka.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečený vepřový bůček

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat