Prostreno.cz

Vepřová panenka marinovaná s mátou

Vepřová panenka má velmi jemnou chuť, proto je dobré ji doplnit voňavou marinádou.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 1356 kJ / 324 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky31g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Ingredience na marinádu prošlehejte v misce metličkou.
  2. Vepřovou panenku podélně překrojte a naložte do připravené marinády, nejlépe přes noc.
  3. Maso vyndejte z marinády, osolte a krátce opečte z obou stran na grilovací pánvi. Můžete i na klasické pánvi.
  4. K masu můžete podávat například restovanou mrkev.

TIP:

Pokud se vám zdá máta příliš aromatická, vyměňte ji za vámi oblíbenou bylinku. Stejným způsobem můžete připravit i hovězí svíčkovou.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,00g
  • Sacharidy:

    119,00g
    • Cukry:

      9,20g
  • Tuky:

    106,88g
  • Vláknina:

    37,00g

Aktivita pro spálení: 324 kcal

40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

96

minut uklízení



Podobné recepty

Kuličky z vepřového masa v okurkové omáčce

(5 hlasů)
1h a 10min
844 kJ

Vepřové kostky na černém pivu

(3 hlasů)
1h a 50min
609 kJ

Vepřové maso dušené s cuketou

(6 hlasů)
1h a 20min
639 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka marinovaná s mátou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat