Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Králík na bílém víně

sun
2hlasy
Hodnotit

1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

651 kJ

energetická hodnota na 100g

300 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky8g sacharidy8g bílkoviny

Dušený králík na víně s mandlemi.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1400 g naporcovaného králíka
  • 100 g slaniny
  • 1 ks cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1 miska mouky na obalení masa
  • 70 ml oleje
  • 400 ml bílého vína
  • 300 ml masového, nebo zeleninového vývaru
  • 100 g hrubě mletých mandlí
  • 1 lžíce sušeného tymiánu
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky mletého černého pepře

Postup přípravy

  • Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte.
  • Naporcované maso prošpikujte slaninou a obalte ho v hladké mouce.
  • Na oleji nechte zesklovatět cibuli a česnek.
  • Přidejte maso a opečte ho ze všech stran.
  • Maso osolte, opepřete, posypte tymiánem, zalijte vínem, vývarem a duste doměkka.
  • Před dokončením přidejte k masu mandle.
  • Můžete podávat s dušenou kapustou a rýží.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Dijonský dušený králík

Dijonský dušený králík

8 hlasů
1h a 35min 557 kJ 210 Kč
Pečený králík

Pečený králík

3 hlasy
1h a 35min 410 kJ 240 Kč
Králík na pivu

Králík na pivu

1 hlas
1h a 20min 474 kJ 210 Kč
Králičí stehna na kari

Králičí stehna na kari

3 hlasy
1h a 20min 579 kJ 150 Kč
Králík dušený na bílém víně se zeleninou

Králík dušený na bílém víně se zeleninou

1 hlas
2h a 5min 348 kJ 300 Kč
Králík s ořechovou omáčkou

Králík s ořechovou omáčkou

4 hlasy
1h a 50min 578 kJ 240 Kč

Články nejen o vaření