Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryby dušené s petrželkou

Mikeš
1hlas
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

343 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky2g sacharidy9g bílkoviny

Dušené ryby s paprikou, cibulí a zelenou petrželkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g rybího filé bez kůže - nejlépe čerstvé
  • 2 ks cibule
  • 1 ks velké bílé papriky - nakrájená na proužky
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 4 lžíce octa balsamico
  • 150 ml bílého vína
  • 1 svazek petrželky - nasekané

Postup přípravy

  • Porce ryby osolte a opepřete.
  • Na oleji s máslem nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli a česnek. Vmíchejte oregano.
  • Přidejte polovinu nasekané petrželky, balsamico, bílé víno a duste, až se víno zredukuje na polovinu.
  • Přidejte ryby, bílou papriku, zakryjte nádobu a duste při nízké teplotě 5 minut, ryby otočte a duste odkryté ještě 10-15 minut podle druhu ryby.
  • Podávejte posypané zbytkem nasekané petrželky.
Mandlová jablka

Mandlová jablka

1 hlas
50min 753kJ 160 Kč
Rýžové nudle s houbami shiitake

Rýžové nudle s houbami shiitake

1 hlas
50min 462kJ 130 Kč

Podobné recepty

Pstruzi s paprikou a cuketou

Pstruzi s paprikou a cuketou

1 hlas
1h a 5min 457 kJ 190 Kč
Ryby dušené s paprikou

Ryby dušené s paprikou

2 hlasy
50min 451 kJ 99 Kč
Ryba dušená s hráškem

Ryba dušená s hráškem

3 hlasy
55min 673 kJ 150 Kč
Ryby dušené v zelenině

Ryby dušené v zelenině

1 hlas
1h a 25min 437 kJ 145 Kč
Filé pstruha se zeleninou

Filé pstruha se zeleninou

2 hlasy
1h a 5min 306 kJ 200 Kč
Mořský vlk pečený s bylinkami

Mořský vlk pečený s bylinkami

2 hlasy
1h a 10min 764 kJ 175 Kč

Články nejen o vaření