Prostreno.cz

Fazolkový salát

Salát s fazolových lusků a červených fazolí.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 30min

    30min příprava

  • 435 kJ / 104 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky8g

Ingredience na

  • 250 g žlutých fazolových lusků
  • 300 g zelených fazolových lusků
  • 250 g velkých červených fazolí - nejlépe konzervované
  • 5 lžic olivového oleje
  • 3 lžíce červeného vinného octa
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 lžíce pískového cukru

Postup přípravy

  1. Očištěné fazolky našikmo nakrájejte a blanšírujte 3-4 minuty v osolené vařící vodě.
  2. Fazolky sceďte nasypte je do vody s ledem a po minutě fazolky sceďte.
  3. Červené fazole sceďte, propláchněte je vodou a nechte dobře okapat.
  4. Zelené, žluté fazolky a červené fazole nasypte do misky.
  5. Olej prošlehejte metličkou s vinným octem, 2 špetkami solí a cukrem.
  6. Ochuceným olejem pokapejte fazolky, promíchejte je a dejte na 30 minut do chladničky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    4,40g
  • Sacharidy:

    122,20g
    • Cukry:

      105,80g
  • Tuky:

    101,28g
  • Vláknina:

    19,00g

Aktivita pro spálení: 104 kcal

13

minut jízdy na kole

9

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Salát z rukoly s parmazánem

(1 hlasů)
30min
638 kJ

Jednoduchý ředkvičkový salát s oříšky

(2 hlasů)
25min
1981 kJ

Zelný salát s mangem

(2 hlasů)
20min
150 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Fazolkový salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat