Prostreno.cz

Bůček pečený s bílým vínem

Kdo má rád bůček, určitě si pochutná. I když zdravé stravování bůček odsunul mezi téměř zakázané potraviny, milovníci dobrého jídla na něj nedají dopustit.

21.06.2018 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

1226 kJ / 293 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte a opečte ze všech stran v pekáčku s rozehřátým olejem.
  2. Maso posypte kmínem, přidejte jalovec, celé, oloupané stroužky česneku, kolem masa nasypte oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibuli, podlijte vínem a přikryté pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 45 minut.
  3. Během pečení podle potřeby podlijte dalším vínem, nebo vývarem.
  4. Maso odkryjte a dopečte doměkka.
  5. Před podáváním maso nakrájejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    247,37 g
  • Sacharidy:

    51,94 g
    • Cukry:

      12,48 g
  • Tuky:

    497,92 g
  • Vláknina:

    10,86 g

Aktivita pro spálení:

1175 kcal
146

minut jízdy na kole

111

minut běhu

350

minut uklízení





Podobné recepty

Masové karbanátky s pekingským zelím

(1 hlasů)
1h a 25min
840 kJ

Vepřová panenka s třešněmi

(3 hlasů)
1h a 10min
624 kJ

Vepřové kostky s cibulí a špenátem

(3 hlasů)
1h a 25min
611 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Vepřový bůček

518 kcal / 100g
B9 g
S0 g
T53 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

jalovec

262 kcal / 100g
B4 g
S40 g
T10 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bůček pečený s bílým vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba