1h a 25min
25min příprava
60min vaření
487 kJ
energetická hodnota na 100g
120 Kč
cena za celý pokrm
Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky3g sacharidy4g bílkoviny
Vepřové maso dušené s rajčaty, cibulí a špenátem.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
800 g
vepřového masa
- plec,kýta,nebo kotleta bez kostí
300 g
čerstvého baby špenátu
2 ks
velké cibule
500 g
oloupaných, nakrájených rajčat
1 ks
malé chilli papričky
2 stroužky
česneku
2 ks
bobkového listu
6 lžic
oleje
2 špetky
soli
400 ml
domácího vývaru
- masový,nebo zeleninový
2 lžíce
tmavé instantní jíšky
Postup přípravy
Na oleji nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
Přidejte na kostky nakrájené maso a maso orestujte.
K masu přidejte jemně nakrájenou chilli papričku bez semínek, nakrájený česnek, bobkový list, vývar, rajčata a maso duste doměkka.
Maso podle chuti osolte, k měkkému masu přidejte špenát, jíšku a duste ještě 10 minut.