Prostreno.cz

Vepřové kostky s cibulí a špenátem

Vepřové maso dušené s rajčaty, cibulí a špenátem.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 651 kJ / 155 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy11g
tuky11g

Ingredience na

  • 800 g vepřového masa - plec,kýta,nebo kotleta bez kostí
  • 300 g čerstvého baby špenátu
  • 2 ks velké cibule
  • 500 g oloupaných, nakrájených rajčat
  • 1 ks malé chilli papričky
  • 2 stroužky česneku
  • 2 ks bobkového listu
  • 6 lžic oleje
  • 2 špetky soli
  • 400 ml domácího vývaru - masový,nebo zeleninový
  • 2 lžíce tmavé instantní jíšky

Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte na kostky nakrájené maso a maso orestujte.
  3. K masu přidejte jemně nakrájenou chilli papričku bez semínek, nakrájený česnek, bobkový list, vývar, rajčata a maso duste doměkka.
  4. Maso podle chuti osolte, k měkkému masu přidejte špenát, jíšku a duste ještě 10 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky s cibulí a špenátem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat