Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušené hovězí maso s karotkou a bramborami

lentilka
1hlas
Hodnotit

2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

355 kJ

energetická hodnota na 100g

280 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky10g sacharidy4g bílkoviny

Šťavnaté hovězí maso dušené se zeleninou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg hovězího masa - krk,zadní ,plec
  • 12 ks malých, červených brambor
  • 3 lžíce oleje
  • 300 g karotky - nakrájené na plátky
  • 1 ks cibule
  • 300 ml teplého hovězího vývaru
  • 300 ml piva
  • 1 lžíce medu
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička sušené majoránky
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • 2 špetky mleté skořice
  • 2 lžíce kukuřičného škrobu
  • 100 ml studené vody

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na větší kousky a orestujte ze všech stran a oleji spolu s oloupanou, nakrájenou cibulí.
  • Maso jemně osolte, opepřete, podlijte vývarem, ve kterém rozmíchejte med, pivem a přikryté duste hodinu.
  • Maso přeložte i se šťávou do pekáčku, přidejte dobře omyté, překrojené brambory, očištěnou, nakrájenou karotku, nasekaný česnek, posypte majoránkou, tymiánem, skořicí a duste, až je maso zcela měkké.
  • Šťávu zahustěte kukuřičným škrobem rozmíchaným ve vodě.
Chlebíček s hruškami

Chlebíček s hruškami

2 hlasy
1h a 30min 1027kJ 110 Kč
Hovězí dušené s rozinkami

Hovězí dušené s rozinkami

2 hlasy
3h a 0min 498kJ 270 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Špízy z hovězí svíčkové

Špízy z hovězí svíčkové

3 hlasy
35min 1047 kJ 280 Kč
Masové šišky plněné sýrem

Masové šišky plněné sýrem

2 hlasy
55min 1163 kJ 170 Kč
Hovězí roštěná se žampiony

Hovězí roštěná se žampiony

0 hlasů
1h a 55min 503 kJ 200 Kč
Mleté hovězí maso se zeleninou

Mleté hovězí maso se zeleninou

3 hlasy
60min 406 kJ 140 Kč
Kořeněné hovězí maso

Kořeněné hovězí maso

0 hlasů
1h a 50min 397 kJ 190 Kč
Hovězí nudličky s cherry rajčaty

Hovězí nudličky s cherry rajčaty

2 hlasy
2h a 20min 262 kJ 190 Kč

Články nejen o vaření