Prostreno.cz

Hovězí na zázvoru

Voňavé hovězí maso se závorem.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 863 kJ / 206 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy21g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky a uložte je do menší zapékací misky.
  2. V misce smíchejte sojovou omáčku, mletý zázvor, hřebíček, olej a pepř.
  3. Připravenou sojovou omáčkou přelijte maso, misku přikryjte a nechte v chladu přes noc marinovat.
  4. Troubu předehřejte na 190 °C.
  5. K masu přilijte vývar, přidejte nakrájenou cibulku bez natě, zapékací misku dejte do předehřáté trouby a přikryté duste doměkka.
  6. Šťávu zahustíte instantní jíškou.
  7. Podávejte ozdobené na nudličky nakrájenou natí cibulky.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí na zázvoru

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat