Prostreno.cz

Vepřové medailonky s rajčatovou pastou

Medailonky z vepřové panenky s pastou ze sušených rajčat.

14.08.2018 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

921 kJ / 220 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, lehce je naklepejte a potřete prolisovaným česnekem.
  2. Maso vložte do pánve s rozehřátým olejem a máslem a opečte je doměkka.
  3. Měkké maso pokapejte sojovou omáčkou a podle chuti maso osolte.
  4. V misce smíchejte nasekaná rajčata, nasekanou šalotku, olej a bazalku.
  5. Maso podávejte s rajčatovou pastou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    245,78 g
  • Sacharidy:

    386,36 g
    • Cukry:

      280,83 g
  • Tuky:

    379,83 g
  • Vláknina:

    49,58 g

Aktivita pro spálení:

1424 kcal
178

minut jízdy na kole

135

minut běhu

425

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso s nudlemi

(1 hlasů)
1h a 20min
961 kJ

Vepřová panenka se sýrovou omáčkou

(8 hlasů)
0min
1058 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Sušená bazalka

233 kcal / 100g
B22 g
S48 g
T4 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové medailonky s rajčatovou pastou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba