Prostreno.cz

Vepřové medailonky s rajčatovou pastou

Medailonky z vepřové panenky s pastou ze sušených rajčat.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 1054 kJ / 252 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy9g
tuky18g

Ingredience na

  • 750 g vepřové panenky
  • 5 lžic řepkového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 špetky soli
  • 1 stroužek česneku - prolisovaného
  • 10 ks sušených rajčat v oleji
  • 1 ks šalotky - drobně nasekaná
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 0.5 lžičky sušené bazalky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, lehce je naklepejte a potřete prolisovaným česnekem.
  2. Maso vložte do pánve s rozehřátým olejem a máslem a opečte je doměkka.
  3. Měkké maso pokapejte sojovou omáčkou a podle chuti maso osolte.
  4. V misce smíchejte nasekaná rajčata, nasekanou šalotku, olej a bazalku.
  5. Maso podávejte s rajčatovou pastou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,80g
  • Sacharidy:

    73,80g
    • Cukry:

      23,44g
  • Tuky:

    304,58g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 252 kcal

31

minut jízdy na kole

24

minut běhu

75

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové maso s nudlemi

(1 hlasů)
1h a 20min
964 kJ

Vepřová panenka se sýrovou omáčkou

(8 hlasů)
0min
1069 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové medailonky s rajčatovou pastou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat