Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryby dušené na víně

Mikeš
0hlasů
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

369 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky4g sacharidy5g bílkoviny

Ryby dušené s mrkví a kadeřávkem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce filetů bílé ryby
  • 250 g kadeřávku
  • 1 ks červené cibule
  • 2 ks mrkve
  • 2 lžičky sušeného tymiánu
  • 200 ml bílého vína
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 5 špetek mletého pepře
  • 4 špetky soli
  • 4 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy

  • Oloupanou mrkev nakrájejte na tenké plátky. Plátky nasypte do rendlíku, jemně osolte, podlijte 100 ml vína a uvařte doměkka. Pak mrkev rozmixujte.
  • Z kadeřávku odříznete stonky.
  • V kastrolu na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte kadeřávek a duste 5 minut.
  • Ryby osolte, opepřete a přidejte ke kadeřávku.
  • Posypte tymiánem, zalijte 100 ml vína a duste 15-20 minut, jednou ryby otočte.
  • K rybám přidejte rozmixovanou mrkev.
  • Ryby podávejte pokapané citronovou šťávou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Grilovaná ryba s cherry rajčaty

Grilovaná ryba s cherry rajčaty

1 hlas
35min 757 kJ 400 Kč
Rybí ražniči

Rybí ražniči

0 hlasů
60min 412 kJ 300 Kč
Ryba s pomerančovou omáčkou

Ryba s pomerančovou omáčkou

2 hlasy
60min 541 kJ 250 Kč
Domácí rybí karbanátky

Domácí rybí karbanátky

3 hlasy
1h a 15min 571 kJ 300 Kč
Křupavé krevety

Křupavé krevety

3 hlasy
45min 639 kJ 400 Kč
Pstruh se zázvorem a jarní cibulkou

Pstruh se zázvorem a jarní cibulkou

0 hlasů
55min 379 kJ 190 Kč

Články nejen o vaření