Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí filé s rajčaty

sun
2hlasy
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

356 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky2g sacharidy10g bílkoviny

Rybí filé pečené v balíčku s rajčaty a rozmarýnem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g rybího filé
  • 3 ks velkých rajčat
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 4 snítky rozmarýnu - nebo zelené petržele
  • 4 špetky koření na ryby
  • 4 špetky soli
  • 4 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  • Rybí filé nakrájejte na čtyři porce.
  • Rajčata nakrájejte na plátky.
  • Předehřejte troubu na 190 °C.
  • Z pečícího papíru vystřihněte 4 čtverce o rozměrech přibližně 30x30 cm. Čtverce namočte vodou, lehce vymačkejte a rozložte je.
  • Na každý čtverec položte porci ryby, ryby osolte a posypte kořením.
  • Na ryby rozdělte plátky rajčat a snítky rozmarýnu, nebo petrželky.
  • Ryby pokapejte olejem a zabalte je.
  • Zabalené ryby uložte do pekáčku, dejte je do předehřáté trouby a pečte 20 minut.
  • Před podáváním pokapejte ryby citronovou šťávou.
  • Pečené ryby podávejte s brambory a zeleninovým salátem.
Salát z jablek a ořechů

Salát z jablek a ořechů

2 hlasy
20min 646kJ 65 Kč
Chlebíček s hruškami

Chlebíček s hruškami

4 hlasy
1h a 30min 1027kJ 110 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Domácí rybí karbanátky

Domácí rybí karbanátky

2 hlasy
1h a 15min 571 kJ 300 Kč
Křupavé krevety

Křupavé krevety

2 hlasy
45min 639 kJ 400 Kč
Pstruh se zázvorem a jarní cibulkou

Pstruh se zázvorem a jarní cibulkou

0 hlasů
55min 379 kJ 190 Kč
Pražma s rozmarýnem a citronovou kůrou

Pražma s rozmarýnem a citronovou kůrou

4 hlasy
1h a 5min 593 kJ 340 Kč
Ryba s malinovou omáčkou

Ryba s malinovou omáčkou

2 hlasy
55min 1090 kJ 230 Kč
Ryba v kořeněné krustě

Ryba v kořeněné krustě

0 hlasů
45min 576 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření