Prostreno.cz

Rybí filé s fazolkami

Rybí filé s bílou omáčkou a fazolkami.

  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 860 kJ / 205 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky18g

Ingredience na

  • 4 porce rybího filé
  • 300 ml 33% smetany
  • 1.5 lžíce světlé instantní jíšky
  • 1 ks šalotky
  • 1.5 lžíce mletých mandlí
  • 0.5 svazku oblíbených bylinek - kopr,pažitka,tymián aj.
  • 1 lžička soli
  • 2 špetky mletého kmínu
  • 100 g másla
  • 2 lžíce oleje
  • 300 g zelených fazolek

Postup přípravy

  1. V rendlíku na 1 lžíci másla nechte zesklovatět nakrájenou šalotku.
  2. Šalotku zalijte smetanou, přidejte jíšku, mandle a vařte 10 minut.
  3. Do omáčky vmíchejte jemně nasekané bylinky a omáčku podle chuti osolte.
  4. Fazolky blanšírujte 5 minut v osolené vodě, pak fazolky sceďte a propláchněte je ledovou vodou. Nechte dobře okapat, pak je orestujte na 3 lžících másla.
  5. Rybí filé osolte, posypte kmínem a opečte z obou stran na oleji s máslem.
  6. Rybu podávejte s fazolkami a omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,52g
  • Sacharidy:

    135,40g
    • Cukry:

      16,80g
  • Tuky:

    330,38g
  • Vláknina:

    25,80g

Aktivita pro spálení: 205 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení



Podobné recepty

Ryby dušené na víně

1h a 5min
393 kJ

Ryba s citronovou omáčkou

(3 hlasů)
50min
785 kJ

Pstruzi ve slaninovém kabátku

(2 hlasů)
55min
1558 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s fazolkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat