Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s citronovou omáčkou

lanvin
3hlasy
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

785 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky4g sacharidy8g bílkoviny

Vyzkoušejte Italský recept na přípravu ryby s citronovo-máslovou omáčkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce rybího filé tresky - candát, platýz nebo jiná ryba
  • 5 špetek soli
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 4 lžíce másla na omáčku
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 80 ml citronové šťávy
  • 200 ml smetany na vaření
  • 1 lžíce hodně studeného másla
  • 0.5 hrnku čerstvého kopru - nasekaného

Postup přípravy

  • Porce ryby osolte a opečte na 4 lžících másla a lžíci oleje.
  • V rendlíku nechte rozehřát 4 lžíce másla, přidejte mouku a připravte světlou jíšku.
  • Jíšku zalijte smetanou a vařte 10 minut. Pomalu za stálého míchání přidejte citronovou šťávu.
  • Podle chuti osolte a vmíchejte kopr a studené máslo.
  • Ryby podávejte přelité omáčkou.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Rybí ražniči

Rybí ražniči

0 hlasů
60min 415 kJ 300 Kč
Ryba s pomerančovou omáčkou

Ryba s pomerančovou omáčkou

2 hlasy
60min 554 kJ 250 Kč
Domácí rybí karbanátky

Domácí rybí karbanátky

3 hlasy
1h a 15min 741 kJ 300 Kč
Křupavé krevety

Křupavé krevety

3 hlasy
45min 677 kJ 400 Kč
Pstruh se zázvorem a jarní cibulkou

Pstruh se zázvorem a jarní cibulkou

0 hlasů
55min 384 kJ 190 Kč
Pražma s rozmarýnem a citronovou kůrou

Pražma s rozmarýnem a citronovou kůrou

4 hlasy
1h a 5min 606 kJ 340 Kč

Články nejen o vaření