Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pstruzi ve slaninovém kabátku

lentilka
2hlasy
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

1570 kJ

energetická hodnota na 100g

360 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:36g tuky1g sacharidy10g bílkoviny

Pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby, stačí jim jednoduchá úprava.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks menších, vykuchaných pstruhů
  • 0.5 svazku tymiánu
  • 1 ks bio citronu - nakrájený na tenké plátky
  • 4 plátky másla
  • 12 plátků anglické slaniny
  • 1.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky mletého pepře
  • Na vymazání
  • 1 lžíce tuku

Postup přípravy

  • Troubu předehřejte na 180 °C.
  • Omyté ryby osolte, opepřete, dovnitř vložte snítky tymiánu, plátky citrónu a ryby obalte anglickou slaninou.
  • Pstruhy uložte do vymazané zapékací misky, na každého pstruha položte plátek másla, ryby přikryjte a pečte v troubě podle velikosti pstruha 25-35 minut.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Domácí rybí karbanátky

Domácí rybí karbanátky

3 hlasy
1h a 15min 571 kJ 300 Kč
Křupavé krevety

Křupavé krevety

3 hlasy
45min 639 kJ 400 Kč
Pstruh se zázvorem a jarní cibulkou

Pstruh se zázvorem a jarní cibulkou

0 hlasů
55min 379 kJ 190 Kč
Pražma s rozmarýnem a citronovou kůrou

Pražma s rozmarýnem a citronovou kůrou

4 hlasy
1h a 5min 593 kJ 340 Kč
Ryba s malinovou omáčkou

Ryba s malinovou omáčkou

3 hlasy
55min 1090 kJ 230 Kč
Ryba v kořeněné krustě

Ryba v kořeněné krustě

3 hlasy
45min 576 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření