Prostreno.cz

Pstruzi ve slaninovém kabátku

Pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby, stačí jim jednoduchá úprava.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 1574 kJ / 376 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy1g
tuky36g

Ingredience na

  • 4 ks menších, vykuchaných pstruhů
  • 0.5 svazku tymiánu
  • 1 ks bio citronu - nakrájený na tenké plátky
  • 4 plátky másla
  • 12 plátků anglické slaniny
  • 1.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky mletého pepře
  • Na vymazání
  • 1 lžíce tuku

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Omyté ryby osolte, opepřete, dovnitř vložte snítky tymiánu, plátky citrónu a ryby obalte anglickou slaninou.
  3. Pstruhy uložte do vymazané zapékací misky, na každého pstruha položte plátek másla, ryby přikryjte a pečte v troubě podle velikosti pstruha 25-35 minut.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruzi ve slaninovém kabátku

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat