Prostreno.cz

Vývar s růžičkovou kapustou

Polévka s kuřecím masem a zeleninou.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 322 kJ / 77 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy10g
tuky2g

Ingredience na

  • 300 g kuřecích prsou
  • 200 g růžičkové kapusty
  • 250 g očištěné kořenové zeleniny
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce másla
  • 1 špetka soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 2 l vody
  • 1.5 lžíce bio sypkého zeleninového ochucovadla
  • K podávání
  • 6 porcí chlebových krutonu

Postup přípravy

  1. Na másle orestujte na kostky nakrájené maso, přidejte očištěnou kapustu – větší překrojte na polovinu, nasekaný česnek, nakrájenou kořenovou zeleninu a minutu míchejte.
  2. Zalijte vodou, přidejte zeleninové ochucovadlo a vařte, až je vše měkké.
  3. Polévku podle chuti osolte a opepřete.
  4. Podávejte s chlebovými krutony.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,42g
  • Sacharidy:

    193,40g
    • Cukry:

      12,00g
  • Tuky:

    93,57g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 77 kcal

9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení



Podobné recepty

Krémová, jogurtová polévka

(1 hlasů)
55min
365 kJ

Polévka ze žluté cukety

(3 hlasů)
50min
231 kJ

Dýňový krém s gorgonzolou

(1 hlasů)
1h a 5min
304 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vývar s růžičkovou kapustou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat