Prostreno.cz

Krémová, jogurtová polévka

Jogurtová polévka se zeleninou a rýží.

18.09.2018 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

306 kJ / 73 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájenou mrkev, nakrájenou petržel, vývar a vařte 15-20 minut, nebo až je zelenina měkká.
  3. Polévku rozmixujte, přidejte vařenou rýži, do polévky vmíchejte jogurt a polévku prohřejte.
  4. Dochuťte česnekem a podle chuti solí.
  5. Polévku podávejte posypanou kořením Garam Masala, ozdobenou koriandrem.

TIP:

Místo jogurtu použijte kokosové mléko, polévka bude mít zcela jinou chuť.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,34 g
  • Sacharidy:

    350,99 g
    • Cukry:

      28,33 g
  • Tuky:

    62,76 g
  • Vláknina:

    13,16 g

Aktivita pro spálení:

348 kcal
43

minut jízdy na kole

33

minut běhu

103

minut uklízení





Podobné recepty

Zelená polévka minestrone

(3 hlasů)
40min
298 kJ

Studená polévka se zakysanou smetanou

(2 hlasů)
2h a 0min
195 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Hnědá rýže

111 kcal / 100g
B2 g
S23 g
T2 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Garam masala

350 kcal / 100g
B12 g
S58 g
T14 g

koriandr

23 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T18 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Krémová, jogurtová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba