Prostreno.cz

Treska v pistáciích

Treska v křupavých oříšcích.

  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 694 kJ / 165 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy10g
tuky7g

Ingredience na

  • 600 g tresky
  • 0.5 hrnku hrubě mletých pistácií
  • 0.5 hrnku panko strouhanky
  • 2 ks vajec - rozšlehaných
  • 1 lžíce směsi koření na ryby
  • 2 špetky soli
  • 1 ks citrónu - nakrájený na tenké plátky
  • Na ozdobu
  • 1 hrst čerstvé petrželky - nasekané

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. V misce důkladně promíchejte strouhanku, koření, sůl a ořechy.
  3. Porce ryby obalte v rozšlehaných vejcích a v připravené strouhance. Strouhanku k rybě lehce přitlačte.
  4. Porce ryby položte do pekáčku vyloženého pečícím papírem.
  5. Pečte v předehřáté troubě 20 minut, jednou ryby opatrně otočte.
  6. Podávejte s oblíbenou dušenou zeleninou, plátky citrónu a posypané petrželkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska v pistáciích

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat