Prostreno.cz

Dušené hovězí s majoránkou

Voňavé hovězí dušené s majoránkou, vínem a cibulí.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 632 kJ / 151 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy3g
tuky8g

Ingredience na

  • 700 g hovězího zadního masa
  • 1.5 lžíce majoránky
  • 3 lžíce oleje
  • 2 ks velké cibule
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 3 stroužky česneku
  • 150 g anglické slaniny
  • 200 ml bílého vína
  • 200 ml hovězího vývaru

Postup přípravy

  1. Ve větším hrnci na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte na kostičky nakrájenou slaninu, na proužky nakrájené maso a krátce restujte.
  3. Posypte majoránkou, pepřem, podle chuti osolte, přidejte nadrobno nakrájený česnek, podlijte vínem, vývarem a duste doměkka.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Dušené hovězí s majoránkou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat