Prostreno.cz

Hovězí kostky na víně a bylinkách

Hovězí maso dušené v červeném víně s bylinkami, zeleninou a houbami.

19.10.2018 lanvin
4h a 35min

35min příprava

4h a 0min vaření

299 kJ / 71 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na velké kostky.
  2. Bylinky svažte potravinářským provázkem.
  3. Očištěné houby nakrájejte na velké kousky, pokud použijete sterilované, propláchněte je vodou.
  4. Očištěnou mrkev nakrájejte na špalíčky, oloupanou cibuli na plátky a oloupaný česnek na polovinu. Očištěný pórek nakrájejte na plátky.
  5. V hrnci na oleji orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte maso, cibuli a maso orestujte ze všech stran.
  6. Přidejte česnek, mrkev, pórek, bobkový list, bylinky, podle chuti osolte, opepřete, podlijte vývarem, vínem a zvolna duste, až je maso měkké.
  7. Když je maso skoro měkké, přidejte houby. Šťávu zahustěte instantní jíškou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    103,74 g
  • Sacharidy:

    255,30 g
    • Cukry:

      22,34 g
  • Tuky:

    207,18 g
  • Vláknina:

    58,00 g

Aktivita pro spálení:

71 kcal
8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí plátky na česneku s vinnou omáčkou

(1 hlasů)
2h a 20min
556 kJ

Hovězí svíčková s brokolicí

(1 hlasů)
55min
682 kJ

Lilek plněný mletým masem

(1 hlasů)
2h a 15min
835 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Snídaně s malinami

15min
(20 hlasů)

Vanilkové vafle

40min
(40 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

25min
(35 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí kostky na víně a bylinkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba