Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Tuňákové krokety se zeleninou

lanvin
1hlas
Hodnotit

55min

25min příprava

30min vaření

843 kJ

energetická hodnota na 100g

110 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky26g sacharidy9g bílkoviny

Krokety z konzervovaného tuňáka s mrkví.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 360 g konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě
  • 2 ks brambor - vařené
  • 1 ks lahůdkové cibulky s natí
  • 2 ks mrkve
  • 5 lžic mléka
  • 1 lžička hořčice
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • Na obalení
  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1.5 hrnku strouhanky
  • 2 ks vajec - rozšlehaných
  • Na smažení
  • 100 ml oleje

Postup přípravy

  • Brambory a scezeného tuňáka rozmačkejte v misce.
  • Přidejte nastrouhanou mrkev, nakrájenou cibulku, mléko, hořčici, podle chuti osolte, opepřete a dobře promíchejte.
  • Ze směsi tvarujte krokety, obalte je v mouce, vejcích a strouhance.
  • Krokety smažte z obou stran na oleji.
TIP:

Krokety uložte na plech vyložený pečícím papírem a upečte je v troubě.

Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Ryby dušené s bylinkami

Ryby dušené s bylinkami

0 hlasů
45min 664 kJ 280 Kč
Rybí filé s rajčaty

Rybí filé s rajčaty

2 hlasy
40min 401 kJ 95 Kč
Treska s hráškem a špenátem

Treska s hráškem a špenátem

1 hlas
55min 625 kJ 180 Kč
Rybí filé s fazolkami

Rybí filé s fazolkami

0 hlasů
55min 646 kJ 200 Kč
Mořská štika na bylinkách

Mořská štika na bylinkách

1 hlas
35min 622 kJ 180 Kč
Hřebenatky s citronovým přelivem

Hřebenatky s citronovým přelivem

2 hlasy
35min 679 kJ 450 Kč

Články nejen o vaření