Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska s hráškem a špenátem

lentilka
1hlas
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

625 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky5g sacharidy10g bílkoviny

Zdravé a nenáročné jídlo.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g filet tresky bez kůže
  • 6 lžic olivového oleje
  • 4 lžíce másla
  • 5 lžic soli
  • 5 lžic mletého pepře
  • 1 lžička sušeného rozmarýnu
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 250 g baby špenátu
  • 1 stroužek česneku - prolisovaný
  • 150 g čerstvého nebo mraženého hrášku
  • 0.5 svazku pažitky
  • 2 lžíce nastrouhané citronové kůry - na posypání

Postup přípravy

  • V pánvi na dvou lžících oleje a 2 lžících másla poduste špenát a hrášek, zeleninu podle chuti osolte, opepřete a dochuťte česnekem.
  • Rybí filety osolte, opepřete a opečte je z obou stran v pánvi s rozehřátým olejem a máslem. Během pečení posypte ryby bylinkami.
  • Rybu podávejte s dušenou zeleninou, posypané pažitkou a citronovou kůrou.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Pražma s rozmarýnem a citronovou kůrou

Pražma s rozmarýnem a citronovou kůrou

4 hlasy
1h a 5min 606 kJ 340 Kč
Ryba s malinovou omáčkou

Ryba s malinovou omáčkou

4 hlasy
55min 1095 kJ 230 Kč
Ryba v kořeněné krustě

Ryba v kořeněné krustě

3 hlasy
45min 624 kJ 250 Kč
Ryby dušené na víně

Ryby dušené na víně

0 hlasů
1h a 5min 389 kJ 150 Kč
Ryba s citronovou omáčkou

Ryba s citronovou omáčkou

3 hlasy
50min 786 kJ 180 Kč
Pstruzi ve slaninovém kabátku

Pstruzi ve slaninovém kabátku

2 hlasy
55min 1574 kJ 360 Kč

Články nejen o vaření