Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Norská polévka s lososem

lentilka
1hlas
Hodnotit

1h a 5min

20min příprava

45min vaření

355 kJ

energetická hodnota na 100g

180 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky9g sacharidy4g bílkoviny

Vánoční norská polévka.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 3 lžíce másla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1.5 l zeleninového vývaru - nebo rybího
  • 3 ks brambor
  • 300 g chlazeného lososa
  • 4 snítky čerstvého kopru

Postup přípravy

  • Z másla a mouky připravte světlou jíšku.
  • Jíšku za stálého míchání zalijte vývarem.
  • Brambory důkladně omyjte a nakrájejte na větší kousky.
  • Brambory nasypte do vývaru a vařte, až jsou brambory skoro měkké.
  • Lososa nakrájejte na kousky, dejte je do polévky a vařte 10-15 minut.
  • Polévku podávejte ozdobenou koprem.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Zeleninová polévka s fazolemi

Zeleninová polévka s fazolemi

2 hlasy
55min 170 kJ 90 Kč
Portugalská rybí polévka

Portugalská rybí polévka

4 hlasy
50min 374 kJ 150 Kč
Thajská kari polévka

Thajská kari polévka

4 hlasy
55min 872 kJ 130 Kč
Polévka s růžičkovou kapustou

Polévka s růžičkovou kapustou

4 hlasy
55min 388 kJ 120 Kč
Polévka z topinambur a artyčoku

Polévka z topinambur a artyčoku

6 hlasů
1h a 5min 410 kJ 90 Kč
Polévka z řapíkatého celeru

Polévka z řapíkatého celeru

3 hlasy
55min 247 kJ 80 Kč

Články nejen o vaření