Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové maso s řapíkatým celerem

sun
3hlasy
Hodnotit

1h a 20min

20min příprava

60min vaření

657 kJ

energetická hodnota na 100g

155 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky4g sacharidy8g bílkoviny

Dušené vepřové maso se zeleninou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g vepřové kýty
  • 1 ks celého pórku - menší
  • 3 stonky řapíkatého celeru
  • 1 ks cibule
  • 300 ml kuřecího vývaru
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • 3 lžíce másla
  • 3 lžíce oleje
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  • Maso nakrájejte na kostky.
  • Očištěný pórek, cibuli a celer nakrájejte na plátky.
  • Maso a cibuli krátce orestujte na másle s olejem.
  • Maso podlijte vývarem a duste doměkka.
  • Když je maso skoro měkké přidejte k masu pórek, řapíkatý celer, škrob rozmíchaný ve 100 ml vody a duste doměkka.
  • Maso podle chuti osolte a opepřete.
Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

4 hlasy
40min 1430kJ 99 Kč
Žloutkové cukroví

Žloutkové cukroví

5 hlasů
1h a 15min 1740kJ 60 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Plněná vepřová kotleta

Plněná vepřová kotleta

0 hlasů
1h a 20min 989 kJ 140 Kč
Vepřová panenka se zelenými fazolkami

Vepřová panenka se zelenými fazolkami

1 hlas
1h a 5min 464 kJ 190 Kč
Vepřová kýta s červeným zelím

Vepřová kýta s červeným zelím

0 hlasů
1h a 45min 426 kJ 140 Kč
Vepřové kousky se zázvorem

Vepřové kousky se zázvorem

0 hlasů
50min 610 kJ 190 Kč
Vepřové plátky ve smetanové omáčce

Vepřové plátky ve smetanové omáčce

1 hlas
1h a 30min 584 kJ 220 Kč
Kotlety s restovanou růžičkovou kapustou

Kotlety s restovanou růžičkovou kapustou

1 hlas
1h a 25min 526 kJ 150 Kč

Články nejen o vaření