Prostreno.cz

Rybí filé s fenyklem a mrkví

Rybí filé ze dvou druhů ryb s dušenou zeleninou.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 30min

    30min příprava

    60min vaření

  • 645 kJ / 154 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy5g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na 3 lžících másla poduste očištěný, na plátky nakrájený fenykl, oloupanou, nakrájenou šalotku a očištěnou na kolečka nakrájenou mrkev, duste přibližně 10-15 minut. Zeleninu podle chuti osolte a opepřete.
  2. Ze tří lžic másla a hladké mouky připravte světlou jíšku.
  3. Jíšku zalijte smetanou, osolte, opepřete a vařte na mírném ohni 10 minut.
  4. Do omáčky vmíchejte nasekanou petrželku.
  5. Porce ryby osolte, opepřete a opečte je zvolna na zbývajícím rozehřátém másle s olejem.
  6. Ryby podávejte s omáčkou a dušenou zeleninou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s fenyklem a mrkví

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat