Prostreno.cz

Rybí filé s fenyklem a mrkví

Rybí filé ze dvou druhů ryb s dušenou zeleninou.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 30min

    30min příprava

    60min vaření

  • 736 kJ / 176 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na 3 lžících másla poduste očištěný, na plátky nakrájený fenykl, oloupanou, nakrájenou šalotku a očištěnou na kolečka nakrájenou mrkev, duste přibližně 10-15 minut. Zeleninu podle chuti osolte a opepřete.
  2. Ze tří lžic másla a hladké mouky připravte světlou jíšku.
  3. Jíšku zalijte smetanou, osolte, opepřete a vařte na mírném ohni 10 minut.
  4. Do omáčky vmíchejte nasekanou petrželku.
  5. Porce ryby osolte, opepřete a opečte je zvolna na zbývajícím rozehřátém másle s olejem.
  6. Ryby podávejte s omáčkou a dušenou zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,86g
  • Sacharidy:

    249,00g
    • Cukry:

      28,00g
  • Tuky:

    319,45g
  • Vláknina:

    62,10g

Aktivita pro spálení: 176 kcal

22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

52

minut uklízení



Podobné recepty

Losos v pečícím papíru

(3 hlasů)
50min
833 kJ

Thajské rybí kuličky

(1 hlasů)
1h a 25min
497 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s fenyklem a mrkví

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat