Treska dušená s barevnou paprikou
Jednoduchá úprava, vynikající chuť.
-
50min
20min příprava
30min vaření
-
1243 kJ / 297 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny7g
sacharidy2g
tuky29g
Ingredience na
- 1 kg
filé chlazené tresky
- 1 ks
zelené papriky
- 1 ks
oranžové papriky
- 1 ks
červené papriky
- 0.5 lžičky
soli
- 4 špetky
hrubě mletého barevného pepře
- 1 lžička
chilli vloček
- 6 ks
tenkých plátků másla
- 250 ml
rybího vývaru
- nebo zeleninového
Postup přípravy
- Očištěnou papriku nakrájejte na proužky a nasypte ji do zapékací misky.
- Rybu nakrájejte na plátky a položte je na papriku.
- Vše osolte, posypte pepřem a chilli vločkami.
- Na ryby položte plátky másla, podlijte je vývarem, přikryjte třeba alobalem a dejte na 25-30 minut do trouby předehřáté na 190 °C.