Prostreno.cz

Treska dušená s barevnou paprikou

Jednoduchá úprava, vynikající chuť.

  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 1243 kJ / 297 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy2g
tuky29g

Ingredience na

  • 1 kg filé chlazené tresky
  • 1 ks zelené papriky
  • 1 ks oranžové papriky
  • 1 ks červené papriky
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře
  • 1 lžička chilli vloček
  • 6 ks tenkých plátků másla
  • 250 ml rybího vývaru - nebo zeleninového

Postup přípravy

  1. Očištěnou papriku nakrájejte na proužky a nasypte ji do zapékací misky.
  2. Rybu nakrájejte na plátky a položte je na papriku.
  3. Vše osolte, posypte pepřem a chilli vločkami.
  4. Na ryby položte plátky másla, podlijte je vývarem, přikryjte třeba alobalem a dejte na 25-30 minut do trouby předehřáté na 190 °C.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska dušená s barevnou paprikou

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat