Prostreno.cz

Vepřová panenka na zelenině

Vepřové maso se spoustou chutné zeleniny.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 304 kJ / 72 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte a nasypte do pekáčku.
  2. Zeleninu jemně osolte a promíchejte.
  3. Vepřovou panenku potřete olejem, posypte solí, pepřem, kurkumou, nakrájenou petrželkou a šalvějí.
  4. Koření a bylinky důkladně vetřete do masa.
  5. Maso položte na zeleninu a pečte přikryté v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 25 minut. Pokud je potřeba, podlijte trochou vody, nebo vývaru.
  6. Maso odkryjte a pečte ještě 25 minut, nebo až je maso měkké, záleží na velikosti vepřové panenky.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na zelenině

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat