Prostreno.cz

Vepřová panenka na zelenině

Vepřové maso se spoustou chutné zeleniny.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 265 kJ / 63 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy5g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte a nasypte do pekáčku.
  2. Zeleninu jemně osolte a promíchejte.
  3. Vepřovou panenku potřete olejem, posypte solí, pepřem, kurkumou, nakrájenou petrželkou a šalvějí.
  4. Koření a bylinky důkladně vetřete do masa.
  5. Maso položte na zeleninu a pečte přikryté v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 25 minut. Pokud je potřeba, podlijte trochou vody, nebo vývaru.
  6. Maso odkryjte a pečte ještě 25 minut, nebo až je maso měkké, záleží na velikosti vepřové panenky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,53g
  • Sacharidy:

    189,61g
    • Cukry:

      20,20g
  • Tuky:

    113,16g
  • Vláknina:

    51,10g

Aktivita pro spálení: 63 kcal

7

minut jízdy na kole

6

minut běhu

18

minut uklízení



Podobné recepty

Masové plátky plněné švestkami

(3 hlasů)
2h a 0min
431 kJ

Vepřové kuličky s jablky

(1 hlasů)
1h a 15min
1041 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na zelenině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat