Prostreno.cz

Vepřová plec na česneku

Šťavnaté dušené vepřové maso s česnekem a jablky.

16.01.2019 lentilka
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

595 kJ / 142 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Maso osolte a položte do pekáčku.
  3. Posypte šalvěji, kolem masa nasypte oloupanou, nakrájenou cibuli, oloupané stroužky česneku a nakrájená jablka.
  4. Maso podlijte pivem, přikryjte a duste v troubě doměkka.
  5. Maso dopečte odkryté.
  6. Upečené maso nakrájejte na plátky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    166,93 g
  • Sacharidy:

    85,44 g
    • Cukry:

      42,26 g
  • Tuky:

    98,32 g
  • Vláknina:

    12,36 g

Aktivita pro spálení:

613 kcal
76

minut jízdy na kole

58

minut běhu

182

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso s červeným zelím

(1 hlasů)
1h a 25min
464 kJ

Vepřový bůček se sušenými švestkami

(3 hlasů)
2h a 20min
1130 kJ

Plněné mleté maso

(2 hlasů)
1h a 30min
900 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

světlé pivo

43 kcal / 100g
B0,3 g
S3 g
T0 g

jablko

52 kcal / 100g
B0,4 g
S13 g
T0,4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová plec na česneku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba