Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s rajčaty a olivami

lanvin
0hlasů
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

462 kJ

energetická hodnota na 100g

270 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky2g sacharidy5g bílkoviny

Dobré, lehké a zdravé jídlo.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g rybího filé - sumce nebo candáta
  • 120 ml suchého bílého vína
  • 300 g cherry rajčat
  • 2 lžíce kaparů
  • 1 ks žluté papriky
  • 1 ks sterilované červené kapie
  • 10 ks zelených oliv bez pecek
  • 60 ml olivového oleje
  • 5 špetek soli
  • 5 špetek hrubě mletého barevného pepře
  • 1 hrst petrželky - nasekané

Postup přípravy

  • Ryby osolte a opepřete.
  • V pánvi na rozehřátém oleji ryby krátce z obou stran opečte.
  • K rybám přidejte nakrájená rajčata, na plátky nakrájené olivy, nadrobno nakrájenou žlutou papriku a nasekané kapary.
  • Podlijte vínem a duste podle velikosti rybích filetů 10-15 minut.
  • Odstavte z ohně, přidejte na malé kousky nakrájenou kapii a posypte nasekanou petrželkou.
Perník s jablky

Perník s jablky

1h a 10min 1001kJ 90 Kč
Hovězí roštěná

Hovězí roštěná

2h a 50min 973kJ 290 Kč

Podobné recepty

Treska s pomerančovou šťávou

Treska s pomerančovou šťávou

1 hlas
55min 314 kJ 300 Kč
Kapří podkovy na fenyklu

Kapří podkovy na fenyklu

5 hlasů
50min 825 kJ 150 Kč
Plněné rybí plátky

Plněné rybí plátky

2 hlasy
55min 513 kJ 400 Kč
Ryba s šafránovou omáčkou

Ryba s šafránovou omáčkou

5 hlasů
1h a 5min 995 kJ 250 Kč
Losos s ořechovou krustou

Losos s ořechovou krustou

6 hlasů
50min 1928 kJ 370 Kč
Ryba s čerstvým špenátem

Ryba s čerstvým špenátem

6 hlasů
45min 778 kJ 300 Kč

Články nejen o vaření