Prostreno.cz

Ryba s rajčaty a olivami

Dobré, lehké a zdravé jídlo.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 478 kJ / 114 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy3g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Ryby osolte a opepřete.
  2. V pánvi na rozehřátém oleji ryby krátce z obou stran opečte.
  3. K rybám přidejte nakrájená rajčata, na plátky nakrájené olivy, nadrobno nakrájenou žlutou papriku a nasekané kapary.
  4. Podlijte vínem a duste podle velikosti rybích filetů 10-15 minut.
  5. Odstavte z ohně, přidejte na malé kousky nakrájenou kapii a posypte nasekanou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,10g
  • Sacharidy:

    91,00g
    • Cukry:

      10,20g
  • Tuky:

    123,30g
  • Vláknina:

    36,00g

Aktivita pro spálení: 114 kcal

14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

34

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s pomerančovou šťávou

(1 hlasů)
55min
324 kJ

Kapří podkovy na fenyklu

(6 hlasů)
50min
830 kJ

Plněné rybí plátky

(2 hlasů)
55min
672 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ryba s rajčaty a olivami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat