Prostreno.cz

Kapří podkovy na fenyklu

Kapr na vánoce nemusí být jen smažený.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 824 kJ / 197 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z pomerančů nastrouhejte kůru a z obou vymačkejte šťávu, přidejte sůl, pepř, fenykl a vše dobře prošlehejte.
  2. Do připravené marinády vložte kapří podkovy a nechte 2 hodiny marinovat.
  3. Podkovy pak zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem.
  4. Podávejte posypané nasekanou pažitkou.

TIP:

Pokud nemáte rádi fenykl, použijte jiné, oblíbené koření. Stejným způsobem můžete připravit i jiné ryby.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kapří podkovy na fenyklu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat