Prostreno.cz

Kapří podkovy na fenyklu

Kapr na vánoce nemusí být jen smažený.

13.11.2018 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

759 kJ / 181 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z pomerančů nastrouhejte kůru a z obou vymačkejte šťávu, přidejte sůl, pepř, fenykl a vše dobře prošlehejte.
  2. Do připravené marinády vložte kapří podkovy a nechte 2 hodiny marinovat.
  3. Podkovy pak zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem.
  4. Podávejte posypané nasekanou pažitkou.

TIP:

Pokud nemáte rádi fenykl, použijte jiné, oblíbené koření. Stejným způsobem můžete připravit i jiné ryby.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    124,53 g
  • Sacharidy:

    81,50 g
    • Cukry:

      46,33 g
  • Tuky:

    123,90 g
  • Vláknina:

    32,40 g

Aktivita pro spálení:

476 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

142

minut uklízení





Podobné recepty

Tuňákové krokety se zeleninou

(2 hlasů)
55min
823 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

kari

150 kcal / 100g
B5 g
S12 g
T10 g

pomeranč

47 kcal / 100g
B0,91 g
S11 g
T0,15 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapří podkovy na fenyklu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba