Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kapří podkovy na fenyklu

Mikeš
3hlasy
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

683 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky0g sacharidy9g bílkoviny

Kapr na vánoce nemusí být jen smažený.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks kapří podkovy
  • 2 ks bio pomeranče
  • 2 lžičky fenyklu
  • 4 lžíce másla
  • 4 lžíce řepkového oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře
  • 0.5 svazku čerstvé pažitky

Postup přípravy

  • Z pomerančů nastrouhejte kůru a z obou vymačkejte šťávu, přidejte sůl, pepř, fenykl a vše dobře prošlehejte.
  • Do připravené marinády vložte kapří podkovy a nechte 2 hodiny marinovat.
  • Podkovy pak zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem.
  • Podávejte posypané nasekanou pažitkou.
TIP:

Pokud nemáte rádi fenykl, použijte jiné, oblíbené koření. Stejným způsobem můžete připravit i jiné ryby.

Salát z řapíkatého celeru

Salát z řapíkatého celeru

2 hlasy
878kJ 130 Kč
Koláč plněný máslovým krémem

Koláč plněný máslovým krémem

4 hlasy
1h a 10min 1461kJ 150 Kč

Podobné recepty

Treska v pistáciích

Treska v pistáciích

0 hlasů
40min 695 kJ 200 Kč
Pstruh se zelenými fazolkami

Pstruh se zelenými fazolkami

0 hlasů
60min 774 kJ 400 Kč
Tuňákové krokety se zeleninou

Tuňákové krokety se zeleninou

1 hlas
55min 839 kJ 110 Kč
Halibut s petrželovou krustou

Halibut s petrželovou krustou

2 hlasy
50min 1026 kJ 260 Kč
Štika s rýží

Štika s rýží

3 hlasy
1h a 5min 771 kJ 270 Kč
Treska s citronovým máslem

Treska s citronovým máslem

1 hlas
60min 837 kJ 240 Kč

Články nejen o vaření