Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kapří podkovy na fenyklu

Mikeš
4hlasy
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

824 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky6g sacharidy10g bílkoviny

Kapr na vánoce nemusí být jen smažený.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks kapří podkovy
  • 2 ks bio pomeranče
  • 2 lžičky fenyklu
  • 4 lžíce másla
  • 4 lžíce řepkového oleje
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky hrubě mletého barevného pepře
  • 0.5 svazku čerstvé pažitky

Postup přípravy

  • Z pomerančů nastrouhejte kůru a z obou vymačkejte šťávu, přidejte sůl, pepř, fenykl a vše dobře prošlehejte.
  • Do připravené marinády vložte kapří podkovy a nechte 2 hodiny marinovat.
  • Podkovy pak zvolna opečte na rozehřátém oleji s máslem.
  • Podávejte posypané nasekanou pažitkou.
TIP:

Pokud nemáte rádi fenykl, použijte jiné, oblíbené koření. Stejným způsobem můžete připravit i jiné ryby.

Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska v pistáciích

Treska v pistáciích

0 hlasů
40min 695 kJ 200 Kč
Pstruh se zelenými fazolkami

Pstruh se zelenými fazolkami

0 hlasů
60min 859 kJ 400 Kč
Tuňákové krokety se zeleninou

Tuňákové krokety se zeleninou

1 hlas
55min 844 kJ 110 Kč
Halibut s petrželovou krustou

Halibut s petrželovou krustou

2 hlasy
50min 1039 kJ 260 Kč
Štika s rýží

Štika s rýží

3 hlasy
1h a 5min 779 kJ 270 Kč
Treska s citronovým máslem

Treska s citronovým máslem

1 hlas
60min 854 kJ 240 Kč

Články nejen o vaření