Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Ryba s čerstvým špenátem

Mikeš
6hlasů
Hodnotit

45min

20min příprava

25min vaření

748 kJ

energetická hodnota na 100g

300 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky3g sacharidy11g bílkoviny

Ideální pro přípravu je tuňák, nejlépe čerstvý, ale můžete použít i mražené porce tuňáka nebo lososa stejně jako jiné ryby, třeba našeho kapra.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce tuňáka - á 200 g
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 300 g baby špenátu
  • 1 hrst rukoly
  • Na zálivku
  • 1 lžíce medu
  • 100 ml olivového oleje
  • 5 lžic sójové omáčky
  • 1 lžíce konzervovaného růžového pepře
  • 2 špetky římského kmínu
  • 2 špetky mletého zázvoru
  • 1 lžička soli

Postup přípravy

  • V misce promíchejte ingredience na zálivku.
  • Osušené porce ryby potřete z obou stran připravenou zálivkou.
  • Špenát a rukolu nasypte do velké misky a přidejte zbývající zálivku. Promíchejte.
  • Ryby zvolna opečte v pánvi na másle s olejem. Ryby můžete připravit i na grilovací pánvi.
  • Špenát rozdělte na talíře, přidejte rybu a hned podávejte.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

11 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Treska s citronovým máslem

Treska s citronovým máslem

1 hlas
60min 837 kJ 240 Kč
Treska pečená v troubě

Treska pečená v troubě

8 hlasů
1h a 10min 280 kJ 330 Kč
Treska s pomerančovou šťávou

Treska s pomerančovou šťávou

1 hlas
55min 275 kJ 300 Kč
Kapří podkovy na fenyklu

Kapří podkovy na fenyklu

4 hlasy
50min 684 kJ 150 Kč
Plněné rybí plátky

Plněné rybí plátky

2 hlasy
55min 498 kJ 400 Kč
Ryba s šafránovou omáčkou

Ryba s šafránovou omáčkou

4 hlasy
1h a 5min 524 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření