Prostreno.cz

Rybí podkovy s celozrnnou hořčici

Recept je vhodný pro kteroukoliv rybu, kterou by jste si rádi připravili . Hořčice dodá rybě lehce pikantní chuť.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 1288 kJ / 308 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy5g
tuky29g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rybí podkovy posypte solí a mletým pepřem .
  2. Hořčici dobře promíchejte s medem a prolisovaným česnekem.
  3. Rybí podkovy uložte do zapékací misky , z obou stran je potřete připravenou hořčicí a posypte tymiánem . Na ryby položte plátky másla.
  4. Dobře omytou cuketu nakrájejte podélně na velmi tenké plátky a přidejte je k rybě.
  5. Cuketu jemně osolte a opepřete.
  6. Pečte 25 až 30 minut (podle velikosti rybích podkov) v troubě předehřáté na 180 ° C.
  7. Podávejte pokapné citronovou šťávou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,00g
  • Sacharidy:

    226,80g
    • Cukry:

      96,00g
  • Tuky:

    97,68g
  • Vláknina:

    45,00g

Aktivita pro spálení: 308 kcal

38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

91

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí podkovy s celozrnnou hořčici

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat