Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska s čerstvou majoránkou

sun
0hlasů
Hodnotit

30min

10min příprava

20min vaření

585 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky2g sacharidy10g bílkoviny

Zdravé, rychlé jídlo, které připravíte do půl hodiny.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g čerstvé tresky
  • 4 lžíce přepuštěného másla - nejlépe Ghi
  • 1 lžíce oleje
  • 5 snítek čerstvé majoránky
  • 3 špetky soli
  • 1 ks bio citrónu

Postup přípravy

  • Kůru z omytého citrónu nakrájejte na nudličky.
  • V pánvi rozehřejte máslo a olej, přidejte zdrhnuté lístky majoránky a osolené porce ryby.
  • Ryby zvolna opečte z obou stran.
  • Po otočení posypte ryby citronovou kůrou.
  • Podávejte s dušenou zeleninou, dobře se hodí například dušený špenát.
TIP:

Ghí je vhodné pro lidi, kteří trpí intolerancí na mléčné výrobky. Při přepuštění se totiž máslo vyčistí od mléčných bílkovin. A přitom si zachová svou lahodnou chuť.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

6 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Krevety s bylinkami

Krevety s bylinkami

2 hlasy
0min 346 kJ 240 Kč
Ryba dušená s jarními kopřivami

Ryba dušená s jarními kopřivami

1 hlas
50min 436 kJ 220 Kč
Treska s bylinkovou strouhankou

Treska s bylinkovou strouhankou

0 hlasů
1h a 5min 390 kJ 290 Kč
Rybí filety plněné křenovým máslem

Rybí filety plněné křenovým máslem

0 hlasů
45min 435 kJ 160 Kč
Kuličky z tresky

Kuličky z tresky

0 hlasů
1h a 15min 733 kJ 200 Kč
Krevety s mátovou marinádou

Krevety s mátovou marinádou

3 hlasy
45min 387 kJ 400 Kč

Články nejen o vaření