Prostreno.cz

Treska s bylinkovou strouhankou

S filety tresky se dobře pracuje, nerozpadají se a jsou výtečné na chuť. Nejlepší je koupit je chlazené. Jemné rybí maso získá díky ochucené strouhance skvělou chuť.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 477 kJ / 114 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy7g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do rendlíku nalijte víno, přisypte strouhanku, nasekané bylinky, drobně nasekanou šalotku, přiveďte k varu a svařte přibližně na polovinu.
  2. Troubu předehřejte na 200 °C.
  3. Porce tresky osolte, opepřete a krátce je opečte v pánvi (nejlépe vhodné do trouby) s rozehřátým máslem a olejem.
  4. Pak ryby dejte na 10 minut do předehřáté trouby.
  5. Ryby podávejte s připravenou strouhankou bohatě ozdobené bylinkami.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska s bylinkovou strouhankou

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat