Prostreno.cz

Polévka s bílým zelím

Zelí je základem, doplňkem i přílohou klasické české kuchyně. Vyzkoušejte zelnou polévku s mletým masem.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    45min vaření

  • 290 kJ / 69 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky4g

Ingredience na

  • 300 g bílého zelí
  • 300 g mletého vepřového masa
  • 2 lžíce másla
  • 1 ks větší mrkve
  • 1 větvička tymiánu
  • 2 l masového vývaru - nebo vody
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  1. Mleté maso orestujte na másle. Maso osolte a opepřete.
  2. V misce smíchejte nakrájené zelí, nakrájenou mrkev a lístky tymiánu.
  3. K orestovanému masu, přidejte zelí s mrkví a vše zamíchejte.
  4. Zalijte vývarem, nebo vodou a vařte 30 minut.
  5. Pokud použijete k vaření pouze vodu, přidejte do polévky bio sypký vývar podle chuti.




Vložit můj recept

Reklama

13:05

Trénink na břišní svaly

Trénink na břišní svaly
11:38

Cvičení na ruce a záda

Cvičení na ruce a záda
14:03

Hardcore cvičení na bříško

Hardcore cvičení na bříško

Ohodnoťte recept:
Polévka s bílým zelím

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat