Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Sumec s dušenými rajčaty

lentilka
1hlas
Hodnotit

60min

15min příprava

45min vaření

477 kJ

energetická hodnota na 100g

290 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky2g sacharidy8g bílkoviny

Jednoduché, rychlé a hlavně zdravé.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g chlazeného filé sumce
  • 4 ks oloupaných rajčat
  • 4 lžíce másla
  • 4 lžíce oleje
  • 0.5 lžičky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 150 ml smetany
  • 4 lístky čerstvého libečku
  • 1 lžíce koření na ryby

Postup přípravy

  • Rajčata nakrájejte na kousky.
  • V rendlíku rozehřejte 1 lžíci oleje a 2 lžíce másla, přisypte rajčata a 5 minut míchejte. Rajčata osolte, opepřete, přidejte smetanu, promíchejte a duste ještě přibližně 3 minuty.
  • V hlubší pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a 3 lžíce másla.
  • Porce ryby jemně osolte a posypte kořením na ryby, koření lehce vetřete do ryby.
  • Ryby opečte na oleji s máslem, během pečení přidejte k rybě lístečky libečku.
  • Ryby podávejte s připravenými rajčaty.
TIP:

K přípravě receptu můžete použít jakoukoli jinou, oblíbenou rybu.

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

Smoothie s banánem a mandlovým mlékem

3 hlasy
25min 1527kJ 70 Kč
Koláč s kokosem

Koláč s kokosem

11 hlasů
1h a 10min 1354kJ 99 Kč

Podobné recepty

Rybí filé s bylinkovým přelivem

Rybí filé s bylinkovým přelivem

0 hlasů
35min 797 kJ 190 Kč
Sumec v těstíčku s nivou

Sumec v těstíčku s nivou

1 hlas
50min 716 kJ 280 Kč
Krevety s bylinkami

Krevety s bylinkami

2 hlasy
0min 346 kJ 240 Kč
Ryba dušená s jarními kopřivami

Ryba dušená s jarními kopřivami

1 hlas
50min 436 kJ 220 Kč
Treska s bylinkovou strouhankou

Treska s bylinkovou strouhankou

0 hlasů
1h a 5min 390 kJ 290 Kč
Rybí filety plněné křenovým máslem

Rybí filety plněné křenovým máslem

0 hlasů
45min 435 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření