Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí filé s bylinkovým přelivem

Mikeš
0hlasů
Hodnotit

35min

20min příprava

15min vaření

797 kJ

energetická hodnota na 100g

190 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky3g sacharidy10g bílkoviny

Grilované porci ryb dodají skvělou chuť bylinky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce filet pstruha nebo jiné ryby
  • 1 hrnek ploché petrželky - nakrájené
  • 5 lístků čerstvé máty - hrubě nasekané
  • 5 lístků čerstvé bazalky - hrubě nasekané
  • 80 ml olivového oleje
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 1 lžíce kaparů - nasekaných
  • 4 špetky mletého bílého pepře
  • 4 špetky soli
  • Na potření
  • 2 lžíce oleje

Postup přípravy

  • V misce smíchejte nakrájené bylinky, hořčici, 80 ml oleje a kapary.
  • Rozehřejte grilovací pánev.
  • Filety potřete olejem, osolte je a opepřete.
  • Na grilovací pánvi grilujte filety z obou stran (4-5 minut z každé strany).
  • Podávejte s bylinkovým olejem a oblíbenou zeleninou.
Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

1h a 20min 515kJ 140 Kč
Chřest s vařenými vejci

Chřest s vařenými vejci

35min 741kJ 140 Kč

Podobné recepty

Losos v pečícím papíru

Losos v pečícím papíru

2 hlasy
50min 875 kJ 210 Kč
Štika na šampaňském

Štika na šampaňském

1 hlas
1h a 5min 690 kJ 320 Kč
Krevety s ananasem, paprikou a rybí omáčkou

Krevety s ananasem, paprikou a rybí omáčkou

0 hlasů
25min 508 kJ 250 Kč
Kreolský kastrol

Kreolský kastrol

0 hlasů
1h a 15min 376 kJ 280 Kč
Makrela s rajčaty

Makrela s rajčaty

3 hlasy
1h a 10min 565 kJ 220 Kč
Ryby dušené s koprem

Ryby dušené s koprem

0 hlasů
1h a 5min 1738 kJ 180 Kč

Články nejen o vaření