Prostreno.cz

Rybí filé s bylinkovým přelivem

Grilované porci ryb dodají skvělou chuť bylinky.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 783 kJ / 187 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky15g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V misce smíchejte nakrájené bylinky, hořčici, 80 ml oleje a kapary.
  2. Rozehřejte grilovací pánev.
  3. Filety potřete olejem, osolte je a opepřete.
  4. Na grilovací pánvi grilujte filety z obou stran (4-5 minut z každé strany).
  5. Podávejte s bylinkovým olejem a oblíbenou zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,80g
  • Sacharidy:

    96,20g
    • Cukry:

      9,24g
  • Tuky:

    211,80g
  • Vláknina:

    40,00g

Aktivita pro spálení: 187 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení



Podobné recepty

Losos v pečícím papíru

(3 hlasů)
50min
833 kJ

Štika na šampaňském

(2 hlasů)
1h a 5min
805 kJ

Krevety s ananasem, paprikou a rybí omáčkou

(1 hlasů)
25min
590 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s bylinkovým přelivem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat