Prostreno.cz

Rybí filé s bylinkovým přelivem

Grilované porci ryb dodají skvělou chuť bylinky.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 800 kJ / 191 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky15g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V misce smíchejte nakrájené bylinky, hořčici, 80 ml oleje a kapary.
  2. Rozehřejte grilovací pánev.
  3. Filety potřete olejem, osolte je a opepřete.
  4. Na grilovací pánvi grilujte filety z obou stran (4-5 minut z každé strany).
  5. Podávejte s bylinkovým olejem a oblíbenou zeleninou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s bylinkovým přelivem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat