Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí špíz s brokolicovou kaší

Mikeš
0hlasů
Hodnotit

1h a 35min

35min příprava

60min vaření

792 kJ

energetická hodnota na 100g

190 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky6g sacharidy7g bílkoviny

Rybí kousky ve slanině s netradiční bramborovou kaší.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks menší brokolice
  • 600 g brambor - malých,stejně velkých
  • 4 plátky rybích filetů - tenké plátky
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 4 plátky anglické slaniny
  • 0.5 hrnku petrželky - nakrájené
  • 80 g másla - nebo podle chuti
  • 0.5 hrnku teplého mléka - nebo podle potřeby
  • 1 lžička soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • Na smažení
  • 4 lžíce rostlinného oleje + 1 lžíce másla

Postup přípravy

  • Brokolici rozdělte na malé růžičky, brambory oloupejte.
  • Brambory uvařte v osolené vodě doměkka,10 minut před koncem vaření přidejte k bramborám brokolici.
  • Brambory a brokolici sceďte, k bramborám a brokolici přidejte máslo, petrželku a podle potřeby mléko. Z brambor a brokolice připravte kaši.
  • Plátky rybího filé pokapejte citronovou šťávou, osolte je a opepřete.
  • Každou porci zabalte do plátku slaniny.
  • Takto připravené ryby „navlečte„ na silnou špejli, nebo kovovou jehlu.
  • V hlubší pánvi na rozehřátém oleji s máslem ryby ze všech stran opečte.
  • Podávejte s brokolicovou kaší.
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

2 hlasy
252kJ 130 Kč
Marinovaný sýr feta

Marinovaný sýr feta

2 hlasy
20min 1322kJ 90 Kč

Podobné recepty

Sumec s dušenými rajčaty

Sumec s dušenými rajčaty

1 hlas
60min 477 kJ 290 Kč
Kapr s pórkem a paprikou

Kapr s pórkem a paprikou

0 hlasů
1h a 5min 433 kJ 250 Kč
Pstruzi pečení v soli

Pstruzi pečení v soli

0 hlasů
1h a 5min 94 kJ 230 Kč
Pečená treska se zeleninou

Pečená treska se zeleninou

1 hlas
1h a 15min 412 kJ 270 Kč
Grilované kuličky z rybího filé

Grilované kuličky z rybího filé

1 hlas
55min 624 kJ 220 Kč
Losos v balíčku

Losos v balíčku

2 hlasy
50min 1116 kJ 130 Kč

Články nejen o vaření