Prostreno.cz

Bressaola s ricottou

Bressaola s ricottou je italská varianta naší šunkové rolky. Jemný tvarohový krém zabalíte do plátků sušeného masa. Nejdříve ale ricottu ochutíte česnekem, olivovým olejem a jemně nakrájenou zelenou petrželí. Komu nechutná, může ji nahradit pažitkou.

  • 15min

    15min příprava

    0min vaření

  • 761 kJ / 182 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny19g
sacharidy2g
tuky11g

Ingredience na

  • 200 g bressaoly
  • 200 g ricotty
  • 1 stroužek česneku
  • petrželka
  • olej extra virgin
  • sůl a pepř

Postup přípravy

  1. V misce smíchejte ricottu, nasekanou petrželku a česnek, zakápněte olivovým olejem a dochuťte solí a pepřem.
  2. Krém dejte na plátky bressaoly a zabalte v rolky. Podávejte zakápnuté olejem a ozdobené petrželkou.

TIP:

A ještě jedna věc je na tomto primi piatti skvělá – je hotov natotata.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Bressaola s ricottou

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat