Prostreno.cz

Vepřové kotlety s hroznovým vínem

Hroznové víno dodá masu skvělou chuť a vynikající šťávu.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 517 kJ / 123 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy5g
tuky8g

Ingredience na

  • 700 g vepřových kotlet
  • 5 špetek soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 250 g červeného hroznového vína
  • 2 ks cibule
  • 250 ml vepřového vývaru
  • 250 ml červeného vína

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Maso osolte, opepřete a opečte ze všech stran v pánvi s olejem.
  3. Maso přendejte do pekáčku, kolem masa nasypte hroznové víno a oloupanou nakrájenou cibuli, maso podlijte vývarem, vínem a pečte v troubě doměkka.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety s hroznovým vínem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat