Prostreno.cz

Restovaná růžičková kapusta

Vyzkoušejte recept ze zdravé růžičkové kapusty s ještě zdravějšími houbami shitake.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 564 kJ / 134 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy8g
tuky11g

Ingredience na

  • 600 g růžičkové kapusty
  • 200 g hub shitake
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 100 g libové anglické slaniny - nakrájené
  • 3 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 1 lžička mořské soli
  • 2 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy

  1. Očištěnou růžičkovou kapustu překrojte na čtvrtky. Na pánvi s olejem orestujte slaninu, přidejte nakrájené houby a růžičkovou kapustu.
  2. Pokapejte citronovou šťávou, posypte solí a nasekaným rozmarýnem a poduste, až kapusta změkne.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Restovaná růžičková kapusta

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat