Prostreno.cz

Cibule ke grilovanému masu

Červená cibule podušená na víně bude ozdobou vašeho letního grilování.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 25min

    10min příprava

    15min vaření

  • 540 kJ / 129 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy12g
tuky6g

Ingredience na

  • 4 ks červené cibule
  • 6 lžic másla
  • 400 ml bílého suchého vína
  • 100 g rozinek
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky bílého pepře

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a rozkrojte napůl. Na másle nechte opatrně zesklovatět, zalijte vínem, posypte solí a pepřem a přidejte rozinky.
  2. Poduste, až se víno zredukuje napůl.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,90g
  • Sacharidy:

    153,80g
    • Cukry:

      70,00g
  • Tuky:

    85,25g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 129 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení



Podobné recepty

Pečené česnekové brambory s rozmarýnem

(27 hlasů)
45min
698 kJ

Plněná zapečená rajčata s lilkem podle Itala

(21 hlasů)
35min
124 kJ

Špíz se žampiony

(16 hlasů)
3h a 35min
455 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Cibule ke grilovanému masu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat