Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Cibule ke grilovanému masu

lanvin
14hlasů
Hodnotit

25min

10min příprava

15min vaření

486 kJ

energetická hodnota na 100g

69 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky9g sacharidy1g bílkoviny

Červená cibule podušená na víně bude ozdobou vašeho letního grilování.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks červené cibule
  • 6 lžic másla
  • 400 ml bílého suchého vína
  • 100 g rozinek
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky bílého pepře

Postup přípravy

  • Cibuli oloupejte a rozkrojte napůl. Na másle nechte opatrně zesklovatět, zalijte vínem, posypte solí a pepřem a přidejte rozinky.
  • Poduste, až se víno zredukuje napůl.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Pečené česnekové brambory s rozmarýnem

Pečené česnekové brambory s rozmarýnem

26 hlasů
45min 456 kJ 26 Kč
Plněná zapečená rajčata s lilkem podle Itala

Plněná zapečená rajčata s lilkem podle Itala

19 hlasů
35min 123 kJ 85 Kč
Špíz se  žampiony

Špíz se žampiony

15 hlasů
3h a 35min 432 kJ 163 Kč
Plněná rajčata s cranberries v alobalu

Plněná rajčata s cranberries v alobalu

17 hlasů
20min 745 kJ 192 Kč
Pečený ananas

Pečený ananas

25 hlasů
35min 499 kJ 35 Kč
Grilovaná cuketa

Grilovaná cuketa

19 hlasů
60min 895 kJ 58 Kč

Články nejen o vaření